Nyerogepes-Jatekok.hu

Online Casino


"WagerWorks" ad "Diamond Queen" új ragyog

A társaság "IGT" hozta ki a pontot "Diamond Queen", és ez a szerencsejáték termekben és a helyszínek, az Egyesült Államokban és Európában is nagyon népszerű.

De most volt a szoftver üzletág a társaság, "WagerWorks", ahol egy virtuális gép verziót, és helyezze a már nyújtott minden, a virtuális kaszinók. A gép gazdagítani életét a játékos mágia és a görgők, a tündérkirálynő, egy idős mágus és egy kincsvadász jól látható, hogy léteznek 3D-ben.

A tiara és a pálcát a királyné, amelyek kirakott gyémánt között is a szimbólumokat. A logó a játék, mint egy szimbólum, és ott is a térképen értékeket tökéletes megjelenés. A fénypontja a játék a rejtélyes bónusz, ingyen pörgetést. Három bónusz karakter a közepén a három henger engedélyezze ezt a szolgáltatást.

Ez akkor kezdődik, amikor a királynő megjelenik a második henger és emeli pálcáját, hogy az egész tekercs tele van vad szimbólumokkal. Az első forgatás sikerült, hogy a hölgy a harmadik tekercs és az is, hogy ezeket a vad szimbólumokkal. A második henger forgás van állítva a 2. és 3. vad szimbólumokat és a harmadik kerek, ezek is a hengerek 2-4

Mindig csak három ingyenes pörgetést, de a kifizetéseket is, mert a sok vad szimbólumokkal. Ha az ikon az extra fordulatok ezekben körök jelennek meg reel 1, akkor kap extra csavarják a vonatot.

Ez a gép egy video gép hozza öt kerékkel és négyszer annyi nyerővonalak és a kifizetési arány mintegy 95 százalék. Megéri jól, próbáld ki ezt a gépet.