Nyerogepes-Jatekok.hu

Kocsmai Nyerőgépek


A Place in the Sun a német televíziós lottó

Mivel a 50-es években, ott vannak a német szociáldemokrácia Lottery már, és a cég továbbra is nagyon sikeres.

Most, a Sozialloterie "A Place in the Sun" egy új korszak indul, megfelelő elfogadását az új állam szóló szerződés szerencsejáték. A Sozialloterie tűzött ki maga ambiciózus célok és tervek növekedni fog a jövőben nagyobb bevételeket, hogy támogassa olyan különféle projektek jobb.

A remény Sozialloterie hogy a jogi változás vonatkozásában az államszerződés a szerencsejátékok a jövőben lehet hirdetni látna a német Sozialloterie, így a játékosok tudatában kell lennie, és a társaság bevételei növelhető.

A fej a Sozialloterie keresztény Kipper tervez teljes újratervezése a német Sozialloterie, egy új név és logó. A bevétel csökkent az elmúlt időszakban, és a változtatások célja, hogy segítse ezeket a lehallgatás és a bevételek növelésére. Ez minden esetben megőrizni a függetlenségét az ARD.

A "német televíziós lottó" van egy új nevet, de a múltban jelentős mértékben csökkenő tendenciát jegyezni. Mint sok más szerencsejáték-ágazatban is volt az üzleti veszteséget szenvedtek. Ez egyértelműen látható, hogy az idő múlásával egyre kevesebb jegy elkelt.

A bevétel a tavalyi év összege 156 millió euró volt. A társadalmi projektek azonban, amely csupán 53 millió eurót kell befektetni. Az elmúlt években, a pénzeszközök szociális projektek csökkent csaknem 10.000 € évente.

Leállításához a csökkenő bevételek, és ez ismét pozitív bevételi Tipper most tervezi néhány változtatást. A cég reméli, hogy segítségével az internetes reklámozás új ügyfeleket toborozni, hogy inspirálja a játékosok visszatérnek a lottón, és ezáltal a bevételek növelése.

Szerencsejáték-hirdetés betiltották Németországban, de reméli, hogy Billenő ratifikálásával a jelenlegi tervezet az új szerencsejáték-szerződés változás itt semmit, és a reklám megengedett lesz a jövőben.

"A Place in the Sun" létezik 1956 óta. Elején a vállalkozó Sozialloterie beruházása közel 800.000 € a reklámok. Az ilyen beruházások önreklámozás, de mivel a tilalom nem lehetett figyelembe.

A Sozialloterie support óta segélyakciókat és adományozott összeget az 1,4 milliárd eurót. Néven "német televíziós lottó" a Sozialloterie az újraindítás hogy továbbra is segítse a rászorulókat lehet támogatni a lottón.