Nyerogepes-Jatekok.hu

Kocsmai Nyerőgép


Nem mindenki elégedett a játék teremben Salzburg City

Az elnök az intézet a "szerencsejáték függőség" az osztrák Salzburg, úgy megnyitását egy játék helyiségek, a "WINWIN", amelyek közé tartozik az "osztrák Lottó", ami része a "Casinos Austria", a kritika.

A kiadás tartott, nemrégiben tette ismertté ő ellenzi a választott helyszín egy lakónegyedben. A kezdeményezés a környéken már egy ideje próbál megakadályozni megnyitását. Ez a fej a játék helyiségein belül egy értelmes beszélgetés dolgozott ki foglalkozik, hogy a zaj, ami annak köszönhető, hogy egy kocsma a közelben, nem szélesíti, a tanácsos felelős a tanszék.

A kijárási tilalmat kell beállítani éjfélkor, és az étterem közelében megtartja neheztelés a környéken annak ellenére, hogy nyitási idő 4,00 óra rögzített reggel. A felszólaló a játék helyszínen azt mondta, határozottan, hogy zárva önként éjfélkor.

Ez a létesítmény területe 500 négyzetméter, és megtalálható itt nem automaták, hanem terminálok, amelyek kapcsolatot a központi szerver a lottón. Itt a hangsúly a minőség, az étterem hozza légkör normális egy világos, szép kávézó és borozó.

Az elnök bírálta a sajtóközlemény, hogy ez a település közvetlen szomszédságában található egy tanácsadó központ szerencsejáték-függőség, az "AMS", egy óvoda, segít a pártfogó felügyelet és a munkaügyi központ. A felszólaló a "WINWIN" mondta tud egy elleni kampány az elhelyezés semmit.

A Salzburg kifejtette, hogy a szolgáltató a helyiség hozta az összes kritérium a folyamat operációs rendszer. Lakosság tekintette az alábbiakban, egyik fél sem helyzetben.