Nyerogepes-Jatekok.hu

Kocsmai Játékgépek


Meglepetés a Microgaming

Összhangban a "mGaming csúcstalálkozó" kifejezés Microgaming, az egyik vezető szoftverfejlesztők az online szerencsejáték-ipar, bemutatása meglepetés az online játékosok ismert.

A legújabb termék a házból Microgaming van hangos észrevesz egy csomagot, amely az ő 11 HTML5 játékok.

Ezek a játékok, hogy a grafikus mellett kiemeli másik sajátosságait, mint például a specifikus "ellop felület". A játékban csomag játék lesz elérhető, mint például a "Isle of Man", Mermaids Million, Tomb Raider és a Thunderstruck. A különböző játékok a játékosok a nagy és széles választékát kínálják.

Ezzel a kiváló meglepetés Microgaming az, hogy csak a kezdete egy hosszú sorozat, valamint a jövőben, további játék ilyen típusú csomagokat a piacon megfigyelt. Keresztül a HTML5 lehetőséget a játékosoknak a lehetőséget, hogy játszani a játékot bárhol a világon, akár az út előtt, az otthoni számítógépen vagy a smartphone.

A funkciók, hogy a felkínált kocsmai játékgépek a számítógépen elérhetővé kell tenni a telefonokat. Amellett, hogy a kipróbált és bevált funkciók további lehetőségeket a HTML5 Edition adunk, úgy, hogy mind a régi és az új játékokat lehet bemutatni egy optimalizált változata.

A mobil szerencsejáték-ipar azonban, a cég Microgaming nem jövevény. Már 2004-ben Microgaming volt az első kaszinó szoftver okostelefonokra a nyilvánosság, és így merte lépését az ipar a mobil játék. Mivel az első lépést a részét a társaság végezte Microgaming mobil szerencsejáték-ipar egészen ott, és akkor is a világ egyik vezető szolgáltatója ma.

A cég mindig is törekszik, hogy nézd meg a vevői elégedettség a legfontosabb pont, és ez alapján az információk közé tartozik, hogy az a játékos, hogy a legjobb játékélményt kínálnak. Évekig Microgaming tehát jelentős ügyfélkör, és emellett a meglévő rendszeres vásárlók továbbra is, hogy folyamatosan új ügyfelek, akik szeretnék elérni a portfolió a szoftver fejlesztő.

Az előttünk álló napokban lesz érdekes, hogy a "ellop interface" fogja tenni a piacon, a mind az ügyfél és a vállalat maga szakértők, hogy el kell kiindulni, hogy az új termék sikeres legyen a piacon lehet, mivel a fejlesztők a cég Microgaming mindig bizonyította egy jó értelemben tekintve a jelenlegi tendenciák a szerencsejáték-piacon és várhatóan ebben az esetben újra.