Nyerogepes-Jatekok.hu

Kocsmai Játékgép


Oldalak virtuális szerencsejáték célzott hackerek

Néhány évvel ezelőtt a helyszínen "nagy hazárdjáték" a hackerek megtámadták. Most a jól ismert póker portál "TwoPlusTwo" egy hacker támadás áldozata lett.

Számos helyek virtuális szerencsejáték jelentést kell tenni az ilyen úgynevezett "zsarolók", de egy csodát mi az oka ezeknek a támadásoknak. Ez a tendencia minden, csak nem megnyugtató, mivel egyre több és több helyen a virtuális szerencsejáték csepp a "DDoS" támadások áldozata, ugyanakkor nem hiányzik e erre a célra, a zsarolás.

Az elmúlt hónapban több mint 24 kocsmai játékgépek társaság azonosította területén a virtuális szerencsejáték, hogy ezek a büntetendő legyen. Felszólítja őket, hogy védelmi pénzt fizetni a 50.000 $, így nem fog támadás. Vajon elkerülhetetlenül, ha a maffia van az interneten jön.

A "Chief Operating Officer" a vállalat "Prolexic Technologies", ami jön védelmére "elosztott Denial of Service" - ellátás, azt mondta, hogy az óraipar virtuális szerencsejáték kell, mert ez a veszély látszik szervezett és globálisan lejár. De mit jelentenek ezek a támadások?

Ezeket véletlenszerűen generált által a szerver blokkok ami azt jelenti, a nagy mennyiségű kérelmek megbénítaná a szerver szolgáltatás. Az oldalon a kiszolgáló és az ügyfelek ténylegesen már nem nevezhető. Ennek következtében, hogy egy gazdasági szereplő, méretétől függően, elveszett egy csomó pénzt.

Ez pontosan az a cél a hackerek, mert miután a fizetési 50.000 $, hogy hagyja abba ezeket a támadásokat, ez az összeg meglehetősen kicsi, a helyeket, amelyek a virtuális szerencsejáték visszahúzódik némi nyereséget a milliárdokat.

Az Úr elmagyarázta még, hogy minden iparágban eljött a jövőben, tartsd nyitva a szemed, és adj magadnak időt, hogy védelmet nyújt a támadások ellen. A vállalati tapasztalatok világossá teszi, hogy ez az intézkedés kell próbálni csak az iparban a virtuális szerencsejáték használat előtt minden részleg.