Nyerogepes-Jatekok.hu

Kockás Nyerőgépek


Szociális játékok felhasználók számára nagy a kereslet

Játssz tekintik szórakoztató és gyakorolják korai életkortól kezdve.

A legtöbb ember elveszíti az öröm a játék, és nem élnek ki a PC-n. Emiatt nem meglepő, hogy a szociális játékok találkoznak ilyen nagy választ, és kiváló innovációk azonnal elfogadta, nagy öröm.

On "Facebook" is van, a kockás nyerőgép "World of Fun", hogy ebbe a kategóriába tartozik, és szintén vonzza a nagy választ. Még mindig viszonylag új, és már több mint 20.000 játékos. A grafikon a "AppData" Úgy tűnik, hogy nem, mint egy görbe, de megy egyenesen felfelé.

A játék kombinációja a gép és a játék. A felhasználó elindíthatja szinten 1 és mászni a létrán a szociális gép. Köztük van "Dragon Tale" és a "Magic Pot".

Ezek nagyon színes és szórakoztató, hogy megfeleljen a mértékét a nevüket. Ha nyersz, akkor tapasztalati pontokat nyersz, és futtassa a 3. szinten található egy másik gépen. "World of Fun" áll, nem csak a gépek, ahol megtalálható kártyajátékok, rulett, craps és így tovább.

Itt jön szinte minden formáját szerencsejáték a vonatot. A kártya játékok jobban jön a negyedik évfolyam szinten használnak. A fenti játék egy rangsor, és egy speciális ajánlatot, a játékosok a lehetőséget, hogy vásárolni, extra érméket.

Másrészt az is talál pótkocsi a játék "Friend Spinner", ami fog megjelenni hamarosan.