Nyerogepes-Jatekok.hu

Kockás Játékgép


Jóváhagyás szerencsejáték szerződés honnan Stuttgart

Az állami szerződés játék már 1-jén Július 2012 elérése érvényességét, de még mielőtt a jóváhagyást az állami parlamentek várja. Stuttgart jött ki most, de későn, a jóváhagyó a számla kifogásolt. A jövőben a szerencsejáték-szerződést, azt tervezik, hogy a szerencsejáték-piacot kell nyitni a magán kockás gép szereplők és lottó monopóliumot fenn kell tartani egyszerre.

Oldalára az FDP egyetlen napja volt, nagy kritika a tervezet az ország, mert a számla bírósági kockázatot, mondta Ulrich Goll (FDP). Ez biztosítja az engedélyezési magán sportfogadás. Ezek az engedélyek kezdetben csak tartott hét évig marad hatályban. Az engedélyek is érvényesek az egyes országokban.

Az FDP képviselők Goll kritizálta különösen a létezés marad a lottó monopólium. A kombináció a lottó és szerencsejáték nem igazolható V Goll. Ugyanakkor ez is beszél vissza a korlátozás, hogy a kaszinó játékok és a póker csak akkor engedélyezettek a kaszinókban. A rendeletek voltak zajosak Goll nem segítenek az illegális szerencsejáték az interneten, amíg a póker és kaszinó játékok vannak, hogy továbbra is betiltották. Ez a pont már széles körben bírálták.

Az SPD, de gyere elsősorban a kiterjesztés kell elfogadni szerencsejáték szerződés módosítás. Belügyminiszter Reinhold Gall (SPD) meghatározza, hogy az új törvény, a szerencsejáték lehet hozni irányított utak. Gall kimondja, hogy meg kell tenni, hogy kezeljék a már meglévő fekete piac bevezetésével a törvény. Amellett, hogy harcolnak a fekete piacon akarták is megakadályozza a további terjedése nyerőgépes játékok machine csarnokok. Arcade törvények is a szabályok szigorítását a szerencsejáték termekben.

Az előírások az Európai Bíróság a monopólium csak akkor marad, ha ez valóban fakadó a szerencsejáték. Hogy ez így lesz itt, az eltérő véleményeket, nyilvánvalóan még bizonytalan. Néhány napon belül a szerencsejáték-szerződés módosítás megszerzése érvényes, és addig is a szerencsejáték világában továbbra is kíváncsi.