Nyerogepes-Jatekok.hu

Kockás Gép


Share fogadási adó sportegyesületek alacsony

A népszerű sport Németországban felhasználásával finanszírozták részvényeit fogadási adó sportszövetségek. Ez most attól tartanak, hogy nem az alacsony aránya, a finanszírozás az alulról szerveződő sport lehet garantálni.

A kereslet a sportszövetségeknek az volt, hogy egy harmadik az adóból származó bevétel, hogy támogassa az általános fogadási sport meg kell szüntetni Németországban.

De ez a kockás gép követelmény nem akarja, hogy megfeleljen a miniszterelnök nyilván, mert elutasította ezt.
A háttér e látható a privatizációs sportfogadás. Összefüggésében a liberalizáció, hogy magán sportfogadási szolgáltatók a jövőben lehet, hogy megkapják az engedélyt és biztosítani a legális sportfogadás. Az adót kell fizetni a részét a sportfogadási cégek.

A kormány korábban csak beszélt a "méltányos részt", amit kellett fizetni az általános sport Németországban. Ez egy interjúban a Német Olimpiai Sportszövetség (DSB) által, valamint a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) jelentősen. Hogy ezt a szintet meg kell határozni az egyes állam maga a miniszterelnök.
A főigazgató a DOSB, Michael Vesper bírálta pontosan ezt a projektet. Ő arra utalt, hogy a népszerű sport Németországban nem függ a szeszélye a jelenlegi pénzügyminiszter.

Az állami törvényhozás most a pályán van, és fogadjon el egyértelmű általános és különös szabályozást annak érdekében, hogy az általános sport lehetne finanszírozni a jövőben Németországban maradjon vecsernye. Hogy a helyzet alakul kapcsolatban ebben a kérdésben továbbra is, miközben nem tisztázott. Továbbra is hangsúlyozni, hogy a helyzet a jövőben kialakítandó, mind a sport és a miniszterelnök.