Nyerogepes-Jatekok.hu

Kaszinó Fórum


Negatív hírek a Bodog Poker

Különösen az ügyfelek számára a Bodog hálózat is van, rossz hír. Szerint egy hirdetést megy Bodog88 Bodog Poker, és így fog koncentrálni a jövőben a keleti szerencsejáték piacon. Ehhez a tartomány megváltozik. A problémák nem tűnnek elszakadhat. Csak a közelmúltban, problémák kifizetéseket sportfogadás Amerikában voltak ismertek.

Úgy tűnik, hogy a vállalat a Bodog jelenleg komolyan venni problémákat. Az átértékelési of Poker már szenvedett. A "hitelminősítő intézetek" csökkentette a hitelminősítő a Bodog Poker a "C". Száma pókerasztalnál a Bodog már csökken, és ez. Mivel a fennálló problémák a társaság

Menteni a póker site lehet és helyzetének javítása érdekében a vállalat, a cég most úgy döntött, hogy eladja Bodog. Az eladásra került sor a saját soraiból, mert Bodog88 tartozik, a Bodog és működik, elsősorban az ázsiai szerencsejáték piacon. Az új piacok, a póker site visszanyeri felhajtóerő. Bodog vezérigazgató Patrik Selin reméli, hogy egy pozitív spin a póker honlapján.

Bodog88 hírlik, hogy lehet értelmezni a koncepció Bodog Poker és jól végrehajtott az ázsiai szerencsejáték piacon. A koncepció célja, hogy alkalmi játékosok a pókerben. Ázsiában elsősorban ez előnyt a honlapján.

A névtelenség, amely tartozik a koncepció Bodog kell szembenézniük Ázsiában a pozitív visszajelzést. Azt reméljük, hogy a honlap Ázsiában új lendületet lehet adni, és a projekt továbbra is fennállnak.