Nyerogepes-Jatekok.hu

játtsz Online


Küzdelem a kis, illegális szerencsejáték

Bécsben, a razziák két év alatt a nap. A reakció ereje a Pénzügyminisztérium, a "Soko-szerencsejáték", már harcol az idő ellen kis szerencsejáték, ami törvénytelen.

A vizsgálatokat hajtanak végre nem csak Bécsben, de azt is fokozni kell a Felső-Ausztria, Salzburg és Vorarlberg. Számtalan illegális gépek helyezett a régiók és razziák során a tisztviselők, így leginkább erőszakkal belépő illegális szerencsejáték dens.

Nemrég 180 illegális automaták foglaltak le Alsó-Ausztriában. Belül életút az idő a különböző intézményekben, összesen 2.500 pénznyerő automaták konfessziert.

A fej a pénzügyi rendőrség, Wilfried Lehner, azt jelzi azonban, hogy ez a roham még csak a kezdet, mert nem volt teljes Ausztriában még akár 8000 illegális játékgépek. Dolgozott a 450 alkalmazottal javában, mégis számtalan tulajdonosok, kezdve rögtön a roham az átrendeződés az illegális játékgépek. A statisztika követni lesz még néhány hely 550 illegális játékgépek.

Nyilvánvaló, hogy Ausztria egy igazi El Dorado illegális játékgépek. Jogszerűen letelepedett pénznyerő automaták, Bécs, Alsó-Ausztria, Stájerország és Karintia, mintegy 6500-10000. A pénzügyi rendőrség jelenleg elleni küzdelem folyamatos illegális játékgépek. 1000 Criminal díjat adtak ki az elmúlt hónapokban. Ez a siker már jutalmazták dicséret, mert az ország Burgstaller kifejezte köszönetét és elismerését.

A lista az illegális játékgépek számos negatív következményekkel, nem csak a játékosok, hogy letépte a rések, de az állam elvesztette az illegális ajánlatot adóbevételeket. Az illegális árusok kell ellensúlyozni ezeket adóveszteségek amint ezeket a tevékenységeket fel.

Itt a várható visszafizetése az elkövetők kell adóztatni szerencsejáték-szolgáltatásokat. De nem csak a gazdasági szereplők fogják büntetni abban az esetben az ügyészség az illegális szerencsejáték, hanem a gyártók az illegális játékgépek várható engedmények nélküli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

2010-ben az új szerencsejáték törvény fogadtak el, amely a pénznyerő automaták száma, hogy alapvetően csökkentése Ausztriában. 2014-re azonban még mindig uralják az átmeneti időszak, ezért a szerencsejáték törvény még nem elegendő.

Különösen az illegális árusok lehet ez a szerencsejáték törvény nyilvánvalóan nem állt meg. A pénzügyi rendőrség úgy tűnik, hogy befut egy fal, a trükkös szerencsejáték-üzemeltetők, mivel ezek után a razziák nagyon gyorsan rajta, fel új, illegális szerencsejáték eszközök.