Nyerogepes-Jatekok.hu

Játékgépek Letöltése


Burgenland odaítélő 3 gaming engedélyek

Burgenland Ausztria tavaly úgy döntött, olyan jog, amely a kis szerencsejáték engedélyezni kell.

A következő lépéseket kell szeretnénk kiosztani az engedélyeket működéséhez kapcsolódó gépek és augusztus elején ebben az évben. Használjon értesítés a Wiener Zeitung, ami történik a közelmúltban a kormány az ország keresése jelöltek elosztására vonatkozó három engedélyt, az egyik foglalkozik a menedzsment gépek szalonokban és a másik két járnak a gépek kezeléséhez minden működött.

Az engedély a létrehozása és fenntartása nyerőgépek helyszíneken, beleértve mintegy 110 gép. Minden helyszínen kell működnie a legalább 10 és legfeljebb 20 gép. Ezen kívül két jóváhagyások minden több mint 60 gépet kapnak, amely a szórakoztatás az egyéni vállalkozás. Ezek nyújthatók 10 éve, és a tulajdonos, van egy elkötelezettség szolgáltatást.

A kiosztás mindkét engedélyek ugyanazon a jelölt nem valósítható meg megfelelően a közlemény. Az üzemeltetők kötelessége, hogy a művelet a szerencsejáték. Az említett előkészítése minden három legmagasabb pontja csak akkor megengedett helyeken, amelyek működési engedéllyel vendégszeretet. 18 év alatti személyeknek nem léphet be a helyszínen a gépeket.

A közlemény azt is tartalmazza a technikai feltételeket. Az eszközöket össze kell kapcsolni azzal a céllal, számlázás egy központi PC, amelyek kapcsolatot a szövetségi adatközpont. Lehetséges pályázók a felvételi kell sorolni a szakértelem a szerencsejáték-ipar szorosan.

Ha kapsz javára a bejegyzés, akkor meg kell fizetnie szerint Fact Sheet oldalán az állam valamely közigazgatási ellenőrzés potenciálisan 20.000 €. Az érdekelt feleknek lehetőségük van arra, hogy alkalmazzák a felvételi augusztus elején 2012 területén beruházási jog, a környezetvédelem és a közlekedés, amelynek székhelye a központi irodája osztály IV tartományi kormányzat Burgenland.

Az eredmény annyira érzékeny, írásban nyilvánosságra hozzák.