Nyerogepes-Jatekok.hu

Játékgépek Ingyen


Változtassuk meg a játékosok számlák spanyol oldalakon lehetséges?

Hamarosan egy elzáródása a játékosok Spanyolországban a póker portálok a nemzetközi színtéren, és az első portálok spanyol tartomány, hogy munkájukat.

De ez még nem világos, hogy az állapotát a "VIP" pontok és a "FPP" át lehet vinni az egyik fiókból a másikba. A nyilatkozatot tette a közelmúltban a spanyol szerencsejáték hatóság valójában egészen világos.

Status előnyök, a fent említett kérdések és egyéb promóciók a játékosok számlák változás többé. Nem sokkal később azt mondta az üzemeltető "PokerStars" folyamatos engedélyt Spanyolország és biztos, hogy lesz egy automatikus átviteli rendszer. Itt akarták számlaegyenleg, transzfer állapotát, valamint a nyerőgépek.

Ezen túlmenően, amennyiben a felhasználók, akik a platina vagy magasabb javát az első 2 hétben a promóciók, melyek 50 százalékos növekedést. Egy új sajtóközleményt olvastam, hogy az átruházás a két fél között továbbra is jó úton halad. De akár a megígért átviteli rendszer jön szóba nem világos.

A társaság "Poker Heaven", amely a bőr hálózatok "GTECH G2/Boss Media" is jóváhagyást, és bejelentette, hogy az adatok a játékosok és akcióit korlátozás nélkül továbbítják. Egy képviselője a cég most már kritikus, hogy ezt hajtják végre valóban így van.

Azt is mondta, hogy a spanyol póker portál 2012/06/07 jön a vonat. A jelentés szerint a spanyol szerencsejáték hatóság szerint engedély jogosultjai ideje néhány nap, hogy befejezze a Kontotransferierungen.

Addig is, nem egyértelmű, hogy az ilyen átruházást, a promóciók, amely által kívánt sok helyen, még megvalósítható. A szerencsejáték hatóság megtiltotta a transzfer elv, hogy új vállalatok az újonnan szabályozott piac egy esélyt.

Különösen a hatása a nagy cégek, mint a "Poker Stars" akarja megnyirbálni azt.