Nyerogepes-Jatekok.hu

Játékgép Manipulálása


"Bodog" folytatta fizetési problémák

A társaság "Bodog" orientált értékesítése az "Bodog Poker Networks", hogy "Bodog88" a szerencsejáték-piacok Keleten.

A társaság "Bodog" okozta rossz publicitás, az állami jött, hogy az egyik licitáló Amerikából, akik összpontosítani sporteseményekre, és nem elég gyors ahhoz, hogy kifizessék. Ez a kérdés nem új, és rosszabb lett az utóbbi időben.

Ez azt jelentette, hogy a vállalat, hogy elfogadja az alacsonyabb osztályzat vizsgálatáról szóló nyerőgépek oldalak a nemzetközi szinten. A fizetési mód, amely 2 hónapig tartott, és a folyamatos csökkenése a rezonancia anonim asztalok poker, amely a póker ipar volt ritka, hogy a társaság jogállásáról szóló "C" soraiban.

Így a vállalat álláspontját a több figyelemre méltó jelzőt szerepének Görögország az európai gazdaság egyenlővé. Nos, az egyik talán egy fordulatot, és megpróbálja elérni az eladása a póker osztály egy vállalat "Bodog88". Ez főleg aktív Ázsiában.

A fej a cég azt mondta, hogy mindig pozitív a cég, ha az érintett szervezeti egységei adják át, akik értékelni tudja a fontosságát, és a potenciális meccs. Ő az igazgatója leányvállalat jól ismert, és egyértelmű, hogy ő egy jó megértése az üzleti elve, amelynek célja a játékosoknak, hogy játszanak most majd.

Úgy véli továbbá, hogy az elv a névtelenség éppen olyan, mint az emberek Ázsiában, ahol azt rendszerint ismert elv "Rakeback Promotion" kis jelentőségű.

Mit jelent az előző részben magyarázza a rendező a "Bódog" nincs, és nem azt mondja, hogy a fenti értékesítés előfordulhat, hogy egy kényelmetlen befolyásolja a kereső optimalizálás maguknak.

Ő továbbra is a társaság "Bodog" magatartás az Egyesült Királyságban. De ismert azonban, hogy a helyzet a következő néhány hónapban ingyenes lesz.