Nyerogepes-Jatekok.hu

Ingyennyerőgépekletöltése


Új nyerőgépes játékok egy orosz téma "Days a cár"

Nyilvánvaló, hogy Oroszország jelenleg az különösen fontos területén az online kaszinók. Az új Microgaming online nyerőgépes játékok "Days a cár" kerül bemutatásra, amely az orosz cár ház a fő témája a játék.

Playtech is nemrég egy pénzbedobós orosz téma adták. Ebben a nyerőgépes játékok gép "From Russia with Love", és ezzel összefüggésben az orosz nemzeti jelképek középpontjában a játék.

A pénznyerő automaták, "Days a cár" a szimbólumok körül a királyi család számára. Öt szerepek rendelkezésre, és felajánlott több mint 25 módon nyerni. A Microgaming résidők ismert a speciális bónusz ikonok. Ezek közé tartoznak például a cár és cárnő és a híres katedrális.

A fogadást 5 € a maximális tét a 125 €, a játékosok meg tudja fogalmazni, hogy mit akarnak. A vad szimbólum képviseli a cár, és ha ez kell nézni az összes henger, akkor a fő jackpot nyert. A maximális profit ebben a rés értéke 200.000 érméket.

A scatter szimbólum képviseli a Faberge tojás. Ha ez a szimbólum jelenik meg a három szerepek, a játékosok várom, hogy ingyenes játék. Körülbelül számát szabad pörgetések döntenek egy véletlen szám generátor. A szabad pörgetések, a játékosok számíthatnak dupla osztalék és fel kell tüntetni látna scatter szimbólumok alatt szabad pörgetések, így a játékosok minél több ingyenes játék. A bónusz játék, a nyeremény megnégyszereződött maximum.

Az orosz szerencsejáték jelenleg tapasztalható óriási fellendülés a szerencsejáték-piacon. Nyilvánvaló, hogy van egy különösen fontos, hogy Oroszország a világon a játékosok. Elsősorban, a játékosok érdekel a történelem, a kultúra és a hagyomány az országban. Az új résidők az orosz téma, hogy pontosan ezeket a területeket, és ezért adnak a játékosok bizonyos lelkesedést.