Nyerogepes-Jatekok.hu

Információk


Las Vegas Sands Corp... Törölve területen Macau

"Las Vegas Sands Corp.", egy amerikai fejlesztő szállodák és kaszinók készletek, az egyik projekt Makaó jégen. A cég, amelynek tulajdonosa egy milliárdos, de nem most beperelni a kormányt és adagolt így még több helyet a szerencsejáték Mekkája távol a Hong Kong.

A kormány a Különleges Közigazgatási Terület decemberében két évvel ezelőtt a cég állítását kirakodni jogok két telkek nem értenek egyet. A döntés alapja az a tény, hogy egyre több kínai vannak a szárazföldről, hogy a kaszinók és szerencsejáték el pénzüket.

A kínai befolyásolók, mint a hullám szerencsejáték véget. A vállalat most szükség okozza kiigazítása az érték, mint a két parcellák több mint 100 millió amerikai dollárt fektetett, ahol nem valószínű, hogy a visszatérítés.

A különleges közigazgatási terület, ez közhely támaszkodni a szóbeli megállapodás, majd kezdetét veszi a beruházás. A cég, amely domináns nemzetközi ez a döntés egy pofon. A társaság szempontjából átalakítása Wetlands ki a kínai-tenger partján, a Las Vegas-Ázsia egyik úttörője.

A mai napig itt van $ 9000000000 fektettek és a rulett, rések és hotelek hogy a többszörösét, mi a helyzet Vegas. A Különleges Közigazgatási Terület keres szállítók kaszinók, különösen vonzó. 2011-ben a nyereség itt felmászott több mint 40 százalékkal Vegasban másrészt akkor, amikor jól megy, ahelyett, hogy a stagnálás.

De most az önkormányzati tisztviselők és magas rangú politikusok a kínai fővárosban már a lábát a fékpedálra. Közben sok tisztázatlan kritériumokat. Az összeg az új asztali játékok csak meghatározott összegeként a munkavállalók, akik nem jönnek Kínából.

Ezen túlmenően a kormány azt akarja, hogy a run játék örömteli anyaországiak a fogantyút, és az egy korlátozóbb bevételek elosztása a vízumok. A bővítés terveit az amerikai vállalat néz szembe több fenyegetés ellen. A megállapodás értelmében, a leányvállalat, "Sands China" végrehajtása a következő két évben további két fejlesztési projektek.

Ellenkező esetben, az lehet, hogy a vállalat helyek elvesznek. Az elmúlt év végén már valószínűleg több mint 3 milliárd dollár került fektettek be ezeket a projekteket, így az amerikai cég. Az egyik ilyen projekt nem fejeződött be, de akkor mi lehet a projekt befejezéséhez lehető legrövidebb időn belül a piacra.

A kaszinó és szálloda komplexum, a "Venetian Macao, amely hatalmas, továbbá a társaság tulajdonában. Ez mintegy háromezer szoba és tartják a legnagyobb épület Ázsiában.