Nyerogepes-Jatekok.hu

Dobókockás Nyerőgép


Elmossa a határokat a szociális játék és online szerencsejátékok

A szociális játék tapasztalható óriási fellendülés. Ez is a szerencsejáték-üzemeltetők észrevette, hogy, például, bwin.party és Playtech. Mindkét vállalat már tervezi, hogy adja meg a világot a társadalmi szerencsejáték-és bwin.party már befektetett több millió eurót ebben az iparágban, és a kialakított partneri ezen a területen. Playtech is már befektetett több millió eurót, és most tervez további lépéseket már az iparban.

Jelenleg indítsa el a határokat a társadalmi játék és online szerencsejáték lesznek elmosódottak. Egyre több vállalat a szerencsejáték-ipar az érdekük a szociális játékokat és fordítva is. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottság már kifejezte érdeklődését, különös tekintettel arra a tényre, hogy hamarosan, akkor talán engedélyt lehet biztosítani ezen a területen.

Jelenleg, kapsz egy világos folt ezzel a kérdéssel, mivel jelenleg nem egyértelmű, milyen hatása lesz a határok elmosódása a társadalmi szerencsejáték és online játék, hogy az engedélyező. Mivel a határok, például a Facebook-on már elmosódott, a Bizottságnak meg kell tenni ezt a kérdést tovább gondolta. A kérdés, hogy kell ez egyértelmű, hogy a játékok minősülnek szerencsejáték vagy sem.

Alapelv játsszák a szociális játékok virtuális pénz. Ezért, mivel nincs találat zajlik valódi pénzben, a szabályozó hatóságok, az Egyesült Királyságban és Amerikában nem érdekli ez a téma, de a határok kezdenek blur. Ez történik ebben a formában, hogy a játékos játék után csere a virtuális pénzt valódi pénzért, vagy eladni. Ha ezt az üzenetet sorozatot már létezik egy nagy fekete piacon.

A hatóságok fogás miatt ez a legújabb fejlesztése most, de érdekelt a szociális szerencsejáték piacon, csakúgy, mint a nagy szerencsejáték cégek már befektetett több millió eurós ezen a piacon. A legismertebb gyártók a szociális szerencsejáték ágazat Zynga.

A vállalat azt is bejelentette, néhány évvel ezelőtt, hogy a tervezett átalakítani online szerencsejáték-nyereg és e emelje saját platform. A cég azt tervezi, a szociális játék online, hogy képes egyesíteni legális szerencsejáték a közeljövőben.