Nyerogepes-Jatekok.hu

Casinok


Paddy Power, valamint az esélyeket a James Bond

A sportfogadás lesz jó ideje nem csak fogadni sporteseményekre, hanem az aktuális események, valamint hogy számos területen területén a csillagok és nyerőgépes játékok.

Így nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz fogadás, hogy megfeleljen az új James Bond film, és azt is, hogy az egyetlen, aki kell szabadítani után következő. Októberében fog megjelenni a James Bond Skyfall, a hátsó Daniel Craig játssza a vezető szerepet, de most már megforgatni, ami színész lesz csillag a következő film a James Bond.

Négy évvel ezelőtt jelent meg a legutóbbi James Bond film "Quantum of Solace". Az új James Bond, hogy októberben kiadott, Daniel Craig harmadik alkalommal játszani a főszerepet. Nem világos azonban, hogy a szer engedély ölni is lesz a filmben, aztán megint játszott Daniel Craig. Ebből az okból, hozhatók fogadások szereplők jön is a szerepe kérdéses.

Szerepe James Bond már játszott hat különböző szereplők. Daniel Craig most a harmadik alkalommal a vezető szerepet, de minden James Bond kell cserélni egy bizonyos ponton. Hogy ez a tény már a helyzet még a jövő zenéje, de ha ez különösen érdekes, aki megteszi ezt a szerepet a következő film.

A Paddy Power már esélye ebben a kérdésben. Van még egy kedvenc, amit elfoglalt Sam Worthington. A második helyen jelenleg Orlando Bloom. A Paddy Power, a fogadás a következő James Bond is, Will Smith kerül kiadásra. Jelenleg több mint 40 szereplő rendelkezésre álló lehet fektetni a fogadások különböző odds.