Nyerogepes-Jatekok.hu

Casino.hu


Buffett milliárdos volt a házigazdája a rangos pókerverseny

Las Vegas egy évente megrendezésre kerülő esemény a "NetJets Invitiational" tartott; here alatt fickándozik leggazdagabb üzletemberek az Egyesült Államokban.

Mr. Buffett nem csak az egyik a kiváló játékosok Bridgeport, ül néha heti 12 órát, a Bill Gates, a játékasztal. A "büfé Cup", ami hasonló a "Ryder Cup" is szponzorálja. Itt nem játszanak golflabda de kártyáztak támogató szerepet.

Ezen túlmenően, a közelmúltban ünnepelte 82. Születésnap, és úgy becsülik, hogy a vagyonát összege és 44 milliárd euróra. 2005-től nyújtott sokat a lábán, a fő esemény a World Poker néz öreg. A póker világbajnokság igényel részvételi díj 10.000 $, és mindenki azt akarja, hogy itt ezt, mert ez hozza a sok presztízs vele.

Az előbbi esemény csak a vállalati nyerőgépes játékok számára. Ahhoz, hogy itt van, hogy kiguberál 5. millió. A pénzdíj az esemény összege a fél millió dollárt, de a helyes értéket máshol. A győztes kap egy utat a "Bombardier Global 5000", amely 10 óráig tart, és érdemes $ 150,000. 9-ig Természetesen vannak díjak a junior, aki már mindent.

A második helyen az idén képes volt ünnepelni a nyaralás kirándulás Skóciában és egy hordó "Dalmore whisky". Ez a verseny kevésbé a pénzről szól, mint a erspielte nagyobb bizalmat. Ez az esemény a "Wynn" tartották a fent említett és városi fut 420 perc.

Három hónappal ezelőtt, Jerry Seinfeld volt az egyik fél. Ahhoz, hogy a verseny még izgalmasabbá, egy játékos minden asztalnál, amelyen van egy bounty. Minden játékos, aki megkapja a "Bounty" kap egy karkötőt, amit érdemes $ 5.000 és ő hangosan hirdette, ez történik egy esemény, ami Mr. Buffett sapka.

Az, aki megkapja a házigazdák a táblázatból kap jutalmat. 2012-ben ez volt a nyaralás Aspen, Colorado. Így egy eseményt 240 fő lehet megvalósítani a hét óra, akkor szüksége van egy szerkezete "vakok", ami elég meredek. Ez nem jelent problémát, mivel a játékosok nem szakemberek.

Nem a tehetség fontos, hanem az, hogy látható. A helyezettek Corzine fia, az egykori vezetője a társaság, "Goldman Sachs", és a korábbi igazgatója a "Yahoo", van a legnagyobb darab figyelmet. Az első döntős nyerte a nap és a hölgy hagytuk megy Skóciába.

Végén a verseny volt egy rövid beszédet, amelyet a fogadó, aki azt mondta, hogy ő ott lesz újra 2013-ban, és szándékában áll, hogy üljön a döntő asztalnál. Fejezte be az idei 182. Hely és jobb volt, mint 2011-ben.