Nyerogepes-Jatekok.hu

Casino


Új játékosok a valódi pénzes szerencsejáték-üzlet

A játék a szolgáltatók az interneten egyre bizonyító érdekeltek az iparág valódi pénzes játékok. Természetesen, ez az iparág biztosítja a szállító különleges, mert ez biztosítja számukra a lehetőséget, hogy tegye további bevételt.

Ezért már most is a brit szállító Big Fish úgy határozott, hogy ezen a piacon, és aláírt egy szerződést Betable. Most a szolgáltató Big Fish a brit jelenlévő szereplők nem csak egyszerű online nyerőgépes játékok, a szolgáltatók, hanem a valódi pénzes játékok a brit piacon.

Az elnök-vezérigazgatója és alapítója Big Fish, Paul Thelen azt mondja, hogy elvárja, hogy a társaság révén ez a lépés új vevőket szerezni. Összekapcsolásával ellátás szociális játékok és az újonnan megszerzett valódi pénzes játékok, a cég beszél hangosan Thelen a szélesebb közönség, és reméli, hogy az ügyfélszám növekedése a saját cégek. Az növekedése ügyfelek, a vállalat azt reméli, akkor a bevételek növekedése, amely így a vállalat érc használt javát.

A mobil szektorban, a szociális interaktív játékok kapcsolódik a valódi pénzes játékok és hogy az ügyfél így több izgalmat a játék. Annak érdekében, hogy a felhasználók a mobilalkalmazás szerint a Big Fish menedzsere érzetét kelti a hozzáférés egy mobiltelefon, hogy egy igazi kaszinóban lehet.

Mindenekelőtt az esélye, hogy megnyerje a cég reményei és lelkes az új felhasználók számára. A vállalkozók Betable remény, hogy az újonnan lezárt partnerség pozitív jövőt, mind maga a vállalat, hanem a szerencsejáték cégek Big Fish. Mindkét vállalat izgatott, és várja, hogy működik, és remélem, hogy elsősorban a növekvő eladási adatai a vállalat számára.