Nyerogepes-Jatekok.hu

Casino Játékok


Kérelmezési eljárás sportfogadási engedély meghosszabbítható

Ennek része a szerencsejáték-szerződés módosítását a 15 tartományok vannak pályázati sportfogadási engedélyek. Ez már elkezdődött, és be kell fejezni a határidő szeptember elején, de ezt a határidőt meghosszabbították miatt több vélemény most.

A pályázóknak most már ideje, hogy alkalmazásokat a német nyelv 12-ig Szeptember 2012 benyújtani. A kritikusok kifogásolta az előre meghatározott időszak alatt, amely lejárt volna a néhány nappal ezelőtt. Például, az Association of European fogadóirodák bírálta, hogy ezek a nagyon rövid idő alatt visszafogására külföldi szállítókkal.

Az engedély kérelmet kell benyújtani a Home Office-ban Hesse. Összesen 20 kiállított engedélyek magán sportfogadási cégek. Két állam ratifikálta a nyerőgépes játékok Szerződés módosítás nem, ezek közé tartoznak a Schleswig-Holstein és Észak-Rajna-Vesztfáliában. Itt azonban már vannak engedélyekre kell terjeszteni abban az esetben a megerősítés hangos hirdetést, hogy az egész országban.

Az engedély Schleswig-Holstein, a cég bwin.party állítást. A vállalat azt is tervezi alkalmazni a további 20 engedély a szerencsejáték változás szerződést. Ezt a kérelmet kell tenni, de a cég mellett a véleményével sok politikus, hogy a törvény nem felel meg az európai jognak go.

A hatályba lépése a módosítás az Interstate szerencsejáték Szerződés a meglévő fel, hogy a sportfogadási monopólium a helyébe lép. Ezeken az újítások, változások az adózás vannak beállítva. Íme ezentúl fizetendő 5%-os értékesítés a sportfogadási cégek adókat. Ez az új szabály vonatkozik a külföldi szállító.

Ezek a korábban nem fizetett adót Németországban. A szolgáltató tudja kezelni ezt az innovációt másképp. A Szolgáltató át bwin.party feltéve, hogy az 5-centes díjat a lejátszón. Így a díjat a játékos esetén győzelmek kerül felszámolásra.

Bwin.party a Németország számára jelenti a legnagyobb piac, az eljárás adózásával kapcsolatos a cég székhelye, amint azt a brit Professional Betfair és megközelítést. A cég reméli, hogy a játékosok ezt pozitívan, mint abban az esetben, a győzelem díjat lehetne könnyebben eltávolítható, mint abban az esetben, a veszteség.