Nyerogepes-Jatekok.hu

Casino Ingyen


Az értékesítési adatok pozitív tartományban Playtech, az ügyfelek a szerencsejáték-társaság most várjuk a híreket a szolgáltató.

A jövő tervei létrehozott társaság a további növekedést. Ez a növekedés lesz lehetséges a segítségével a területek társadalmi játék és mobil szerencsejáték. Mindkét terület található a jelenlegi trend a szerencsejáték-ipar minden szinten és a tapasztalat állandó boom.

Emellett a menedzsment a társaság Playtech, a vezérigazgató H Weizer látja az erősségei mind társadalmi, mind a mobil játék piac. A mező mobil játék jelenleg a leggyorsabban növekvő piac. Ezért a vállalat azt tervezi, együttműködésről a két piac között, a mobil és a társadalmi játék, szakosodni több.

Amellett, hogy a Playtech egyre inkább más vállalatok az iparág konvergenciájának mindkét területen. Várható, hogy Playtech már jelenleg is jelen van a közeljövőben egyre inkább a társadalmi hálózatok, mint a Facebook és a Google+.

De nyilvánvalóan ugyanabban az időben teszi ezt boom többi nyerőgépes játékok létrehozásához. Míg néhány vállalat beruházásokat, különösen a szerencsejáték óriások, mint a Playtech, szaporították a szociális és a mobil szerencsejáték-ipar, más cégek, amelyek már ismertek az iparban, számíthat veszteségek.

Hallottam ilyen Pop Cap egy ilyen cégek, amelyek veszteségeket szenvedett, és már az első munkahely vágták. A cég, amely a következő területeken: szociális játék és a mobil játék különösen aktív, elsőbbséget kell élvezzen helyeken Észak-Amerikában a veszteségek és Dublin.

Job veszteség ezért elsősorban Észak-Amerikában, de várhatóan szintén Dublinban. Ennek oka veszteség az oldalak pop sapkák látható a gyorsan változó trendek, ahol a vállalat nem tudta tartani a lépést nyilván. Annak ellenére, hogy leépítéseket, a vállalat azt tervezi, hogy alkalmazkodjanak az aktuális trendeket a piacon, és továbbra is aktívak maradjanak, így nincs áram cég veszélyben van.