Nyerőgépes Játékok
Nyerőgépes játékokNyerőgépes játékok Nyerőgépek ingyen Kockás gép Kocsmai Játékgépek Nyerőgép trükkök A legjobb nyerőgép
€ 200 Bónusz
Az Bet365 Casino 113 ingyenes nyerőgéppel és számos bónusszal vár rád!
Nyerőgépek ingyen letöltés
A legjobban kifizető
The Jazz Club Nyerőgépes Játék

"Bwin.Party" érdeklődnek a szociális játékok

"Bwin.Party", a jól ismert vállalatok területén a virtuális szerencsejáték szeretnék felfedezni új területeket, majd kap $ 50 millió a gyorsan növekvő piac szociális játékok.

Ezzel az összeget szerzett a következő 24 hónapban az egyes játékok ezt a felosztást. A cég azt mondta, hogy két játék gyártók Kelet-Európában "Orneon" és "Velasco", már amennyiben 23 millió dollárt számos szerződést lehetne biztosítani, ami a szoftvert.

Ez biztosítja, hogy a kockás gép tehet a szociális játékok gyalog. Kifejtette, hogy a "Bwin.Party" a potenciál ezen a piacon különösen vonzó és magabiztos, a kis befektetések hamarosan, hogy lehet, hogy vonzó nyereséget.

A cash flow a művelet a következő 18 hónapban, hogy ezeket a forrásokat. A vállalat hozzátette, hogy véleménye szerint az új alapok növelni fogja a vállalati nyereség ebben az évben 10 millió. Az új portál a szociális játékok, hogy a vállalat neve a "nyerő".

Ez egy volt igazgatója az "Mytopia". Egy úriember, aki eljön a "Flexotronics International", hogy vezesse a technológiai területen a portál. Az előbbi játék fejlesztője "Electronic Arts" felelős vezető a termelés a játékok.

Között a személyzet is van egy mester "Greylock Partners", aki vezet, marketing a portál és a mestere "Hettema és Bergsten", amely felelős a termelés prototípusok. Cége, a program "Bwins Aces társalgóba" neki a portál "Google+".

A póker játék lényege, hogy nyissa ki a forduló a szociális játékok, majd a programok a kaszinó és sportfogadási ahhoz, hogy az ez év végéig.

 

 


Nyerőgépes befizetési módszerek

Nyerőgépek
Nyerőgépes játékok

Nyerőgépek letöltése
Nyerőgépes játékok letöltés

Kocsmai játékgépek
Kocsmai nyerőgépek
Kocsmai nyerőgépek letöltése
Kockás gép
Kockás nyerőgép

Kockás nyerőgép letöltése


Nyerőgépek ingyen
Kocsmai játékgépek ingyen

Kockás nyerőgépek ingyen
Nyerőgép trukkök
Nyerőgép titkok
Nyerőgép fogalomtar
Kapcsolat
Facebook
© Minden jog fenntartva 2012-2013 - www.nyerőgépes-játékok.hu