Nyerőgépes Játékok
Nyerőgépes játékokNyerőgépes játékok Nyerőgépek ingyen Kockás gép Kocsmai Játékgépek Nyerőgép trükkök A legjobb nyerőgép
€ 200 Bónusz
Az Bet365 Casino 113 ingyenes nyerőgéppel és számos bónusszal vár rád!
Nyerőgépek ingyen letöltés
A legjobban kifizető
The Jazz Club Nyerőgépes Játék

 

"Tipp24" nagyra értékeli jó év

A társaság "Tipp24" továbbra is a nyerő szériájának. A 2012 első felében, felvettük lenyűgöző 30 százalékos növekedést jelent.

Így megy tovább a győzelem, mert a piaci szereplők a virtuális fogadások volt tavaly szólhatnak növekedése a teljes bevétel mintegy 40 százaléka, amely megfelel összeg körülbelül 139 millió euró.

Különösen a német szerencsejáték-piac lehet a vállalat készen áll egy meglepetés. Jelenleg meg kell találni Németországban, két különböző változatban a szerencsejáték-szerződés, ez a törvény a Schleswig-Holstein és a többi országban. Az észak lehetővé teszi, hogy még a virtuális körét lottó, de a 15 nem tud lélegezni.

Kétséges, hogy ez fog futni így tovább, mert a kockás gép, amely a legkisebb ország a Nyugat szeretné végrehajtani a rendelkezésre sorsolásos a hálózat, amely a vállalat keres a pénzét. A menedzsment a cég azt várja, hogy más országok is kövessék a példát, mert meg kell várni, hogy az új szerződés, amely akkor lép hatályba, júliusban fogja találni nem támogatja az EB előtt.

Aztán az egyik azt is elvárja, hogy a piacon elérhető lesz Németországban vissza a virtuális szerencsejáték, ez jó a fenti szereplők számára. A legtöbb országban, és az új kormány az északi, amely jelenleg is dolgozik az egyéni számlát, hozta létre az előző kormány, szerelje szét, így csatolja magát, hogy a 15 ellenzi, hogy a liberalizációs a virtuális szerencsejáték piacon.

Ez indokolja, hogy a kábítószer-fogyasztás megelőzésére és csökkentésére a bűnözés. Újabb kutatások azonban nyilvánosságra, mennyi ez az érv alá kétség. A kezdeményezett tudományos tanulmányt az addiktív viselkedés lottó. Itt elemeztük eredményeit 100 kábítószer kórházak és 600 ápolási jelentések a Németország és itt világossá vált, hogy egy lelkes lottó játékos reméli, hogy kicsi a kockázata annak, hogy függőség.

Röviden, a sorsolás nem néz ki rosszul, és így egy virtuális tilalom lottó hatástalan. Szakértők sokat várnak annak érdekében, hogy a helyzet a politika ebben az országban valójában egy monopólium tekintetében a szerencsejáték-piacon, mind a lottó, ezt alá kell helyezni, különleges védelmet.

Ez nem nagyon valószínű, hogy az EB tudja mutatni kegyelem, mert a kormány Németországban nem tudott meggyőzni már itt kétszer. A fenti társaságok örvendezni, akkor azért, mert úgy véljük, hogy a 15 szövetségi állam indítsa el az új szerencsejáték-törvény, az EB érvénytelenné nyilvánított e újra, úgy, hogy most már a szabványok a tisztességes verseny az európai követik.

 

 


Nyerőgépes befizetési módszerek

Nyerőgépek
Nyerőgépes játékok

Nyerőgépek letöltése
Nyerőgépes játékok letöltés

Kocsmai játékgépek
Kocsmai nyerőgépek
Kocsmai nyerőgépek letöltése
Kockás gép
Kockás nyerőgép

Kockás nyerőgép letöltése


Nyerőgépek ingyen
Kocsmai játékgépek ingyen

Kockás nyerőgépek ingyen
Nyerőgép trukkök
Nyerőgép titkok
Nyerőgép fogalomtar
Kapcsolat
Facebook
© Minden jog fenntartva 2012-2013 - www.nyerőgépes-játékok.hu